Brza online kupovina bez obavezne registracije naloga! Pogledajte OVDE video snimak kako se naručuje.

060/0230-440 viber poziv 0230/401-580
naručivanje putem sajta ili porukom preko vibera

Plaćanje i isporuka robe

Plaćanje robe na domaćem tržištu, na teritoriji Republike Srbije

isporuka paketa

  • Pouzećem - gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja paketa sa naručenim proizvodima. U tom slučaju se plaćaju troškovi isporuke koje određuje kurirska služba zajedno sa cenom otkupa paketa. Ovaj vid plaćanja je predviđen za poslovanje sa fizičkim licima. Rok isporuke 2-4 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke su jasno naznačeni na adresnici kurirske službe. Očekivane troškove isporuke možete videti na sajtu BEX kurirske službe www.bex.rs/cenovnikusluga.php 
  • Virmanski - avansno plaćanje predviđeno za poslovanje sa pravnim subjektima. Nakon izvršene porudžbine dobijate porudžbenicu - spisak porucenih delova sa informacijama koje ste ostavili. Putem e-maila tada dobijate zvanični predračun na osnovu kojeg se vrši plaćanje. Nakon izvršene uplate, paket sa poručenim proizvodima se šalje. Rok isporuke 1-3 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke su jasno naznačeni na adresnici kurirske službe. Očekivane troškove isporuke možete videti na sajtu BEX kurirske službe www.bex.rs/cenovnikusluga.php
  • NAPOMENA - Plaćanje i izdavanje Gotovinskih računa za pravna lica za sve porudžbine koje se šalju putem kurirskih službi, nije moguće iz sigurnosnih razloga. Moguće je isključivo virmanski, avansno. Za lično preuzimanje robe u našem maloprodajnom lokalu, izdavanje gotovinskih računa je moguće.

Plaćanje robe na inostranom tržištu, van teritorije Republike Srbije

  • Virmanski - avansno plaćanje predviđeno za poslovanje sa pravnim subjektima van granica Republike Srbije. Elektronsko plaćanje putem računa nakon čega se vrši izvoz robe. Cena robe se izračunava u Eurima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan fakturisanja robe.
  • PayPal - elektronsko procesiranje i plaćanje u Euro valuti, predviđeno za porudžbine iz inostranstva i poslovanjem sa fizičkim licima. 
  • Western Union - plaćanje korišćenjem Western Union servisa za slanje i prijem novca širom sveta, u Euro valuti, redviđeno za porudžbine iz inostranstva i poslovanjem sa fizičkim licima. 

package deliveryTroškovi isporuke zavise od količine robe, tipa robe, krajnje destinacije i nije moguće dati fiksne univerzalne troškove. U proseku se isporka kreće od 10-15 eura pa na više. U troškove isporuke spadaju trškovi pakovanja, administrativni poslovi prijave paketa i sadržaja, kao i sami troškovi transporta do krajnje pošte.

Troškovi procesiranja paketa na carini i vrednost same carine ne podležu naplaćenim troškovima za isporuku paketa. Troškove carine ne može da plaća subjekat koji šalje paket/robu, isključivo primalac.