27-29.11 sve cene sa popustom važe za kupce koji samostalno poručuju putem našeg sajta. Za ostale načine poručivanja, važeća  je redovna cena

060/0230-440
069/1230-450 ; 060/0230-047

Crni Petak Akcija

Poštovani posetioci,

Crni Petak nam se polako bliži i ovim putem Vas obaveštavamo da je internet prodavnica www.microninc.rs spremila malo iznenađenje za Vas!

Povodom Crnog Petka, Micron Incorporated d.o.o organizuje akciju - 20% popusta na sve web porudžbine načinjene direktno na našoj internet prodavnici www.microninc.rs! Akcija je vremenski ograničena i traje od 27.11. do 29.11.2020.

black friday akcija

U akcionom periodu, poručivanjem putem naše internet prodavnice www.microninc.rs stičete akcioni popust od 20%. Cene će biti automatski oborene u akcionom periodu i prikazivaće se aktuelna cena, stara cena kao i procenat popusta. Akcija važi za sve kupce koji samostalno naruče robu direktno putem sajta. Takođe, akcija se odnosi na sve kupce bez obzira da li imate postojeći otvoren nalog ili kupujete kao gost, odnosno bez otvaranja trajnog naloga. Uputstvo za poručivanje putem sajta možete videti ovde:

https://microninc.rs/kako-naruciti/

Naručivanjem bilo kojim drugim daljinskim putem kao što su telefonskim pozivom, e-mailom,viberom,facebook porukom,sms... ova akcija nije važeća i popust se neće obračunavati u krajnjem isporučenom računu.

Čekamo Vas!

Micron Incorporated d.o.o.
www.microninc.rs