Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom na ili redovnim pozivom 060/0230-440.Rok isporuke 2-4 radna dana. ~ Troškovi isporuke 330 dinara.

060/0230-440

069/1230-450

Isporuka i plaćanje

  • Pouzećem - gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja paketa sa naručenim proizvodima. U tom slučaju se plaćaju troškovi isporuke koje određuje kurirska služba zajedno sa cenom otkupa paketa. Ovaj vid plaćanja je predviđen za poslovanje sa fizičkim licima. Rok isporuke 2-4 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke su jasno naznačeni na adresnici kurirske službe. Očekivane troškove isporuke možete videti na sajtu BEX kurirske službe www.bex.rs/cenovnikusluga.php 
  • Virmanski - avansno plaćanje predviđeno za poslovanje sa pravnim subjektima. Nakon izvršene porudžbine dobijate porudžbenicu - spisak porucenih delova sa informacijama koje ste ostavili. Putem e-maila tada dobijate zvanični predračun na osnovu kojeg se vrši plaćanje. Nakon izvršene uplate, paket sa poručenim proizvodima se šalje. Rok isporuke 1-3 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke su jasno naznačeni na adresnici kurirske službe. Očekivane troškove isporuke možete videti na sajtu BEX kurirske službe www.bex.rs/cenovnikusluga.php
  • NAPOMENA - Plaćanje i izdavanje Gotovinskih računa za pravna lica za sve porudžbine koje se šalju putem kurirskih službi, nije moguće iz sigurnosnih razloga. Moguće je isključivo virmanski, avansno. Za lično preuzimanje robe u našem maloprodajnom lokalu, izdavanje gotovinskih računa je moguće.

Plaćanje robe na inostranom tržištu, van teritorije Republike Srbije

  • PayPal - elektronsko procesiranje i plaćanje u Euro valuti, predviđeno za porudžbine iz inostranstva i poslovanjem sa fizičkim licima. 

Troškovi isporuke zavise od količine robe, tipa robe, krajnje destinacije i nije moguće dati fiksne univerzalne troškove. U proseku se isporka kreće od 10-15 eura pa na više. U troškove isporuke spadaju trškovi pakovanja, administrativni poslovi prijave paketa i sadržaja, kao i sami troškovi transporta do krajnje pošte.

Troškovi procesiranja paketa na carini i vrednost same carine ne podležu naplaćenim troškovima za isporuku paketa. Troškove carine ne može da plaća subjekat koji šalje paket/robu, isključivo primalac.