Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana.
060/0230-440
069/1230-450 ; 060/0230-047

Novogodišnji popust 15% na sve proizvode!

Poštovani posetioci,

Novogodišnji praznici nam se polako bliže i ovim putem Vas obaveštavamo da je internet prodavnica www.microninc.rs spremila malo iznenađenje za Vas!

Povodom Novogodišnjih praznika, Micron Incorporated d.o.o organizuje akciju - 15% popusta na sve porudžbine načinjene direktno na našoj internet prodavnici www.microninc.rs! Akcija je vremenski ograničena i traje od 24.12.2020 do 15.01.2021.

U akcionom periodu, poručivanjem putem naše internet prodavnice www.microninc.rs stičete akcioni popust od 15%. Cene će biti automatski oborene u akcionom periodu i prikazivaće se aktuelna cena, stara cena kao i procenat popusta. Akcija važi za sve kupce koji samostalno naruče robu direktno putem sajta. Takođe, akcija se odnosi na sve kupce bez obzira da li imate postojeći otvoren nalog ili kupujete kao gost, odnosno bez otvaranja trajnog naloga. Uputstvo za poručivanje putem sajta možete videti ovde:

https://microninc.rs/kako-naruciti/

Naručivanjem bilo kojim drugim daljinskim putem kao što su telefonskim pozivom, e-mailom,viberom,facebook porukom,sms... ova akcija nije važeća i popust se neće obračunavati u krajnjem isporučenom računu.

Čekamo Vas!

Micron Incorporated d.o.o.
www.microninc.rs