Isporuka 2-4 radna dana putem AKS-a. Troškovi isporuke: 400 din.
060/0230-440
Radnim danima 8-16, subotom 8-14 časova

Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Podaci preduzeća:

MICRON INCORPORATED d.o.o. OGRANAK-1, Trg Srpskih dobrovoljaca 40, Kikinda 23300, (+381) 060/0230-440, mat.br. 20950749, PIB: 108198692

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana, računajući od dana kada je dospeo u državinu proizvoda. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je dostavljena trgovcu.

U slučaju odustajanja od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu robe, nakon što se utvrdi da je roba neoštećena i ispravna.

Kupac je dužan da robu vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao izjavu o odustajanju, roba se više ne moze vratiti.
Prilikom povraćaja robu je obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju, u originalnom i neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti i račun.

Po prijemu robe, utvrdiće se da li je ista ispravna i neoštećena. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje robe koji su rezultat neadekvatnog rukovanja, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njena priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje robe krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema robe u ispravnom stanju. Troškove vraćanja robe snosi TRGOVAC.

Podaci koje dostavite u ovom obrascu služe isključivo za evidentiranje izmena u prometu "Micron Incorporated doo" Kikinda i neće se skladištiti niti koristiti u druge svrhe niti proslediti trećem licu.

Roba se vraća o trošku kupca, slanjem robe putem pošte ili bilo koje kurirske službe na adresu:

Micron Incorporated d.o.o. - Ogranak 1
Trg Srpskih dobrovoljaca 40, 1 sprat
23300 Kikinda
060/0230-440

Informacije za povrat novca