Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana.
060/0230-440
069/1230-450 ; 060/0230-047

Popust

Poštovani posetioci,

Kikinda 01.02.2021

Odluka broj 15

Na osnovu Zakona o trgovini a po član36 prodajni podsticaji -direktor doo Micron incorporated

Vizi Predrag donosi

ODLUKU o

odobravanju rabat -OGRANAK -1 WEB PRODAJA

ODOBRAVA SE 10% RABAT PRILIKOM KUPOVINE ROBE NARUČENE PREKO WEB SAJTA WWW. MICRONINC.RS iz ASORTIMANA ROBE PRIKAZAN NA SAJTU.

Radi podsticaja prodaje preko interneta direktor donosi odluku da odobrava popust od 10% od 01.02.2021 do 31.02.2021 godine priliko porudzbe preko interneta-web sajta , drugi vidovi narudzbe ne podlezu odobravanju rabata ./ tj preko telefona, e-postom, ili bilo kojom drugom aplikacijom viber, whats app i slicno i vazece su redovne cene.

odluka stupa na snagu odmah

 

U akcionom periodu, poručivanjem putem naše internet prodavnice www.microninc.rs stičete popust od 10%. Cene će biti automatski oborene u tom periodu i prikazivaće se aktuelna cena, stara cena kao i procenat popusta.

Primer izgleda proizvoda sa informacijama o cenama i popustu

 

Akcija važi za sve kupce koji samostalno naruče robu direktno putem sajta. Takođe, akcija se odnosi na sve kupce bez obzira da li imate postojeći otvoren nalog ili kupujete kao gost, odnosno bez otvaranja trajnog naloga. Uputstvo za poručivanje putem sajta možete videti ovde:

 

https://microninc.rs/kako-naruciti/

Naručivanjem bilo kojim drugim daljinskim putem kao što su telefonskim pozivom, e-mailom,viberom,facebook porukom,sms... ova akcija nije važeća i popust se neće obračunavati u krajnjem isporučenom računu.

Micron Incorporated d.o.o.
www.microninc.rs