Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana.
060/0230-440
069/1230-450 ; 060/0230-047

Reklamiranje na digitalnom LED bilbordu

 

Svaki ozbiljan marketing plan u svom miksu sadrži bilbord oglašavanje. Tek nakon pokazivanja oglasa na par mesta, brend je duboko urezan u pamćenje posmatraču. Zato većina brendova pored radija i televizije obavezno uključuje i bilbord kampanje.

Micron Incorporated d.o.o. nudi Vam rešenja za prikaz video materijala, statičkih ili rotirajućih slajdova ili kombinaciju ova dva, čineći poruku gotovo nemogućom za neprimetiti. Poslednja istraživanja ukazuju na to da, iako su klasični, štampani bilbordi, jeftinija opcija oglašavanja, digitalni led bilbordi pokazuju neuporedivo veće angažovanje publike i dovode je bliže tački kupovine.

Nudimo Vam oglašavanje na našem LED bilbordu koji se nalazi na uglu ulice Svetosavske i Đoke Radaka u Kikindi.

Pored toga što je to jedna od najprometnijih ulica u našem gradu, dodatna prednost je i to što je to početak pešačke zone i ulaz na gradski trg. Animirani sadržaj, visoka rezolucija i jaka osvetljenost garantuju da će Vaša reklama privući pažnju svakog prolaznika. Dimenzije bilborda su 4m širine i 3m visine, što obezbeđuje da se reklama jasno uoči sa velike udaljenosti.

U zavisnosti od Vašeg plana-ideje, termin emitovanja kao i dužina trajanja reklame može se prilagoditi po Vašoj želji, pa ona može biti u trajanju od 4, 6 ,8... sekundi u reklamnom bloku u trajanju od 80 sekundi. Takođe, reklama može biti emitovana u periodu koji Vi želite (7 dana, 15 dana, 30 dana...) Pripremu možete uraditi u odnosu 4:3 (npr. 1024x768 pixela), u bilo kom popularnom video (.avi, .mp4) formatu u trajanju od 8 sekundi i poželjno je da snimak bude u što većoj rezoluciji (npr. 1024x768 pixela). Gotov pripremljen materijal možete poslati na reklama@microninc.rs

Ukoliko nemate gotovu pripremu, nudimo Vam izradu statičnog reklamnog bloka po ceni od 4000 din. + PDV.

Statički reklamni blok predstavlja segment bez animacije, sa fotografijama i osnovnim informacijama o preduzeću ili prozvodu, u trajanju od 8 sekundi. Neophodno je dostaviti sledeći materijal na email adresu reklama@microninc.rs

  • Fotografije
  • Ime preduzeća
  • Adresa preduzeća/lokala koji se reklamira
  • Kontakt telefon
  • Kontakt email

Osnovni paketi oglašavanja:

Period reklamiranja

1
Mesec

3
Meseca

6
Meseci

12
Meseci

Cena na
mese
čnom nivou

9.000 din
+PDV

8.000 din
+PDV

7.000 din
+PDV

6.000 din
+PDV

* Izražene cene podrazumevaju trajanje reklame od 8 sekundi u toku celog meseca.

Ukoliko ste se odlučili za kraće ili duže emitovanje kao i za kraći broj dana emitovanja, cena zakupa se obračunava srazmerno osnovnom cenovniku. U toku zakupljenog termina možete menjati izgled reklame na nedeljnom nivou, u zavisnosti od potreba (Nedeljne Akcije,Vikend Akcije...)

Ukoliko ste zainteresovani, možete nas kontaktirati: