Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom na ili redovnim pozivom 060/0230-440.Rok isporuke 2-4 radna dana. ~ Troškovi isporuke 330 dinara.

060/0230-440

069/1230-450

Marketing

      Svaki jači marketing plan u svom miksu sadrži bilbord oglašavanje. Tek nakon pokazivanja oglasa na par mesta brend je duboko urezan u pamćenje posmatraču. Zato većina brendova pored radija i televizije obavezno uključuje i bilbord kampanje. Micron Incorporated d.o.o. nudi Vam rešenja za prikaz videa, statičkih ili rotirajućih slajdova ili kombinaciju ova dva, čineći poruku gotovo nemogućom za neprimetiti. Poslednja istraživanja ukazuju na to da, iako su klasični, štampani bilbordi, jeftinija opcija oglašavanja, digitalni led bilbordi pokazuju neuporedivo veće angažovanje publike i dovode je bliže tački kupovine.

     Nudimo Vam oglašavanje na našem LED bilbordu koji se nalazi na uglu ulice Svetosavske i Đoke Radaka u Kikindi.

Pored toga što je to jedna od najprometnijih ulica u našem gradu, dodatna prednost je i to što je to početak pešačke zone i ulaz na gradski trg. Animirani sadržaj, visoka rezolucija i jaka osvetljenost garantuju da će Vaša reklama privući pažnju svakog prolaznika.

     Dimenzije bilborda su 4m širine i 3m visine, što obezbeđuje da se reklama jasno uoči sa velike udaljenosti. Dužina reklame u trajanju od 4,6,8 sekundi u reklamnom bloku koji traje 90 sekundi, garantuju da će se Vaša reklama pojaviti 40 puta u roku od 1 sata, 960 puta dnevno i oko 30.000 puta u toku jednog meseca, za koji plaćate zakup.

     Pripremu možete uraditi u odnosu 4:3 (npr. 1024x768 pixela), u bilo kom video formatu i poželjno je da snimak bude u što većoj rezoluciji. Ukoliko niste u mogućnosti da sami uradite pripremu, tu smo da Vam pomognemo. Ukoliko ste zainteresovani, možete se javiti na telefon 060/0230-442 (Tatjana Novakov) ili putem mail-a reklama@microninc.rs