Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana, troškovi isporuke su 330 dinara.
060/0230-440
069/1230-450 ; 060/0230-047

250 din.
TH-238
+

THORP LANCOL je mineralno ulje za podmazivanje lanaca svih tipova motornih testera. Karakterišu ga visoka mazivost i prijanjanje, dok lance štiti od habanja i korozije čime im produžava radni vek i smanjuje potrošnju ulja. Ovo ulje se odlikuje visokim indeksom viskoziteta, što ga čini jednako upotrebljivim u letnjim i u zimskim uslovima rada, a da pri tome zadržava sva svojstva.
THORP LANCOL je namenjen podmazivanju lanaca svih tipova motornih testera, koje imaju široku primenu u šumarstvu za obradu drveta pri teškim uslovima rada, pri različitim temperaturnim uslovima (zima - leto), u uslovima različitih vlažnosti vazduha, u prisustvu vode i snega, prašine i blata.
Poseban dizajn grla boce omugućuje lak pristip rezervoaru za ulje i smanjuje mogućnost prolivanja ulja.

Napomena:
Ulje čuvati u originalnoj ambalaži, i u prostorijama zaštićenim od vlage i požara. Ne sme se upotrebljavati kao ulje za dvotaktne motore, tj. za pravljenje benzinske mešavine za motore.
Pakovanje: 1 L

Proizvođač / Brend:
Thorp, Srbija
Kategorija proizvoda:
Ulja i maziva

Kupci su takođe kupovali i sledeće proizvode

Kako naručiti putem sajta

viber Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam posaljete fotografije uzoraka delova, obratite nam se porukom putem VIBERA na broj 060/0230-440 bilo kada u toku dana. Ako vam je lakše da putem vibera ili SMS-a poručite, prilikom poručivanja navedite proizvode koje poručujete, ime i prezime, adresu i kontakt telefon.